Acest site foloseste cookies. 
Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 
Afla mai multe!

Accept

Nu trece luna fara sa plasezi comanda? Bine ai venit in MaiCuMotz Club!

In calitate de membru al clubului, te bucuri de beneficiile oferite de programul nostru de fidelitate, astfel:

• 10% discount la comanda 

• 5% discount aniversar

   De ziua de nastere a patrupedului tau iubit, MaiCuMotz are un cadou. Ai la dispozitie intreaga luna in care acesta s-a nascut pentru a beneficia de un discount suplimentar de 5% la plasarea comenzii.

Mentiuni

Devii automat membru MaiCuMotz Club, imediat ce in contul tau vor fi inregistrate 5 comenzi, plasate in luni consecutive (minim o comanda pe luna). Vei primi o notificare pe adresa ta de e-mail in acest sens.

• Incepand cu cea de-a 6-a comanda, procentul de 10% se aplica in momentul facturarii fiecarei comenzi plasate lunar sau la interval de maxim o luna fata de ultima.

  (ex.: daca ultima comanda din seria celor 5 a fost plasata in luna martie, pentru a incepe sa beneficiezi de discount, urmatoarea comanda va trebui plasata oricand in luna aprilie sau, cel tarziu, in luna mai, s.a.m.d.).

Procentul de 10% este valabil pentru produsele cu pret intreg, nu se cumuleaza cu alte reduceri si este aplicabil avand in vedere urmatorul considerent: in cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate face/fac parte dintr-o promotie, se va lua in calcul discount-ul cel mai mare (discount-ul de fidelitate vs. discount-ul promotiei).

• Discount-ul este valabil un an de zile incepand cu data la care ai fost notificat. Poti beneficia in continuare de avantajele programului de fidelitate in conditiile in care in decursul acestui an ai plasat cel putin 10 comenzi.

Pentru validarea zilei de nastere si actualizarea datelor contului tau cu aceasta informatie, este necesar sa ne transmiti pe adresa de e-mail data nasterii micului sarbatorit si contul cu care trebuie asociata.

MaiCuMotz isi rezerva dreptul de a sista oricand derularea programului, situatie in care vei fi notificat in prealabil.

Acest program de fidelitate se desfasoara in conformitate cu prevederile prezentului regulament, fiind organizat de SC Mai Cu Motz SRL, cu sediul social in Pitesti, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J3/1805/2018, CUI 39872889.